Heupklachten – FYSIOPRACTICUM – Hilversum

Welkom bij Fysiopracticum

Wij werken volgens de laatste
richtlijnen van het RIVM.

Het is daarom veilig en
verantwoord om bij ons
een afspraak te maken.

Afspraak maken?

Bel ons op035 6247215

of stuur een mail naar info@fysiopracticum.com

 

Heupklachten

Voor heupklachten kunt u terecht bij Fysiopracticum. Het heupgewricht vormt de verbinding tussen het dijbeen en het bekken. Veel voorkomende heupklachten veroorzaken pijn en bewegingsbeperkingen. Uw bewegelijkheid neemt hierdoor af. Daarnaast zorgt pijn aan de heup ervoor dat u dagelijkse activiteiten niet meer goed kunt uitvoeren en hierdoor veel problemen ervaart. Dat is natuurlijk niet wat u wilt. Bij Fysiopracticum, gevestigd in Hilversum, nemen wij samen met u de tijd om uw heupklachten zo goed mogelijk te behandelen.

 

Vragen? Neem contact met ons op!

 

Behandeling van heupklachten bij Fysiopracticum

Mobiliteit van de heup is zeer belangrijk. Om pijnklachten in de rug, bil of bekken te voorkomen is bewegelijkheid van uw heup van groot belang. Er zijn verschillende soorten heupklachten, zowel acute of chronische heupklachten, als specifieke en aspecifieke klachten. Afhankelijk van de oorzaak van de heupklacht, volgt een behandeling. Het stappenplan voor de behandeling wordt samen met u doorgenomen. Er zijn een aantal algemene factoren die de kans op heupklachten vergroten:

  • eenzijdig bewegingspatroon;
  • onder belasting door te weinig beweging;
  • overbelasting door te veel beweging;
  • een verkeerde houding van de heup;
  • een eenzijdig bewegingspatroon.

Last van heupklachten?

Heeft u bijvoorbeeld een slijmbeursontsteking in de heup? Soms is rust houden dan de beste handeling van de heupklacht. Let er daarbij wel op dat u nooit helemaal stil gaat zitten, dit kan de klachten weer verergeren. Ervaart u heupklachten of wilt u meer informatie over heupklachten? Neem dan contact op met Fysiopracticum via 035-6247215. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van de klachten afkomen. Ons professionele team van Practicum Hilversum staat voor u klaar, om samen met u de beste oplossing te vinden voor deze vervelende heupklachten!

Bekijk ook:

Hielspoor Hilversum | Shockwave therapie Hilversum | Polsklachten Hilversum | Knieklachten Hilversum

 

Neem contact met ons op

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.