Echografie – FYSIOPRACTICUM – Hilversum

Welkom bij Fysiopracticum

Wij werken volgens de laatste
richtlijnen van het RIVM.

Het is daarom veilig en
verantwoord om bij ons
een afspraak te maken.

Afspraak maken?

Bel ons op035 6247215

of stuur een mail naar info@fysiopracticum.com

 

Echografie

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk voor een echografie onderzoek? Daarvoor kunt u terecht bij Fysiopracticum. Wij hebben diverse specialisaties in huis, zoals echografie, fysiotherapie en manuele therapie, om u als patiënt te voorzien van een passende behandeling.

 

Vragen? Bel een van onze vestigingen

 

Voor echografie duikt Fysiopracticum in MyLabGamma

Met een echografie kunnen opnamen gemaakt worden van uw houding en beweging. Dit onderzoek wordt gebruikt om de oorzaak van pijnklachten te achterhalen. Echografie kan bij iedereen worden toegepast en is niet schadelijk voor het lichaam. Voor het maken van een echografie hebben wij onze praktijk, gevestigd in Hilversum, ingericht met de MyLabGamma. De MyLabGamma is een superlicht, veelzijdig en draagbaar systeem voor echografie. Met de MyLabGamma heeft u snelle en accurate diagnose. Het onderzoek is gemakkelijk, snel en comfortabel voor de patiënt. Het wordt direct duidelijk hoe uw belastbaarheid is en zo wordt er samen met u een behandelkeuze bepaald. Dit zorgt ervoor dat uw behandeling een stuk efficiënter en sneller verloopt. Met als gevolg dat u zo snel mogelijk klachtenvrij bent. Een echografie kan zo vaak herhaald worden als nodig is. Met een echo kan de fysiotherapeut snel en duidelijk bepalen wat de oorzaak van de pijn is en waar die oorzaak vandaan komt.

Welke afwijkingen ziet onze specialist met echografie?

Met echografie zien wij onder andere de volgende afwijkingen:

  • scheuren in pezen, spieren, banden en meniscus;
  • ·oppervlakkige botbreuken;
  • ·ontstekingen in slijmbeurzen en pezen.

Contact met Fysiopracticum

Maak vandaag nog een afspraak voor een echografie onderzoek. Heeft u vragen over echografie? Of wilt u meer weten over dit onderzoek? Neem dan gerust contact op via 035-6247215 en wij maken graag met u een afspraak of beantwoorden al uw vragen. Bekijk ook eens ons laatste fysiotherapie nieuws.

Bekijk ook:

Tenniselleboog Hilversum | Polsklachten Hilversum | Manuele therapie Hilversum | Heupklachten Hilversum

 

Neem contact met ons op

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.