HoofdpijnHoofdpijn is een vervelende kwaal maar helaas een veel voorkomende medische klacht bij Fysiopracticum Hilversum. Het is een hinderlijke kwaal, omdat het vaak langdurig aanwezig is. Gelukkig kan Fysiopracticum een goede indicatie zijn bij hoofdpijn.

De beste behandeling voor hoofdpijn bij Fysiopracticum

Voor een goede behandeling van hoofdpijn, is het voor ons professioneel team van Fysiopracticum van groot belang om te weten om wat voor type hoofdpijn het gaat. Er zijn veel vormen van hoofdpijn. We hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

  • Spanningshoofdpijn
  • Aangezichtspijn
  • Clusterhoofdpijn
  • Cervicogene hoofdpijn
  • Migraine

Als u langdurig gebruik maakt van te veel pijnstillers ontstaat medicijnafhankelijke hoofdpijn. De enige behandeling is om te stoppen met pijnstillers. Dit kan eerst leiden tot kortdurende ontstekingsverschijnselen, maar kort daarna merkt u een afname van de hoofdpijn. Bij hoofdpijn kan er gebruik worden gemaakt van Dry needling van triggerpoints. Dit is een techniek die triggerpoints behandelt met een steriele acupunctuurnaald om pijnklachten te verminderen.

Ook zo veel last van vervelende hoofdpijn?

Casa Cura is hét gezondheidscentrum, waar u terecht kunt voor klachten op lichamelijk, psychisch en maatschappelijk gebied. Casa Cura Hilversum organiseert hoofdpijndagen waarin professionals u vertellen over hoofdpijnklachten. Daarnaast informeren ze u over de mogelijkheden van het aanpakken van hoofdpijn. Met als uitkomst veel minder medicatie en minder pijn! Heeft u vragen over hoofdpijn of wilt u hier graag voor behandeld worden? Neem dan contact op via 035-6247215. Mocht u vragen hebben over de kosten van een intake of behandeling. Bekijk dan onze tarieven en voorwaarden.