Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ook wel uw bewegingsapparaat genoemd. Tijdens uw eerste afspraak vormt onze fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Vervolgens stelt onze fysiotherapeut samen met u een behandelplan op. Dit behandelplan is maatwerk. Elk mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan.

Naast het behandelen van klachten besteden wij ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van uw klachten.

De behandeling

Een fysiotherapeutische behandeling duurt maximaal een half uur. Tijdens een fysiotherapeutische behandeling gaat u samen aan de slag in de behandelkamer of oefenzaal. Naast de fysieke behandeling door de fysiotherapeut doet u oefeningen voor meer kracht, coördinatie en lenigheid. Maatwerk, helemaal toegesneden op uw klachten en lichaam.

Neem contact met ons op

Stap 1 van 2
Persoonsgegevens

Persoonsgegevens

Geboortedatum

Vraag

Stap 2 van 2
Samenvatting

Vraag en gegevens

Naam
Geboortedatum
--
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Vraag

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Vraag versturen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord