Manuele therapie Hilversum – FYSIOPRACTICUM – Wijk bij Duurstede / Hilversum

Manuele therapie Hilversum

Manuele therapie Hilversum

Voor manuele therapie kunt u terecht bij Fysiopracticum in Hilversum. U bent verzekerd van professionele begeleiding. Manuele therapie is een behandelmethode die direct aangrijpt op de gewrichten. Kunt u een gewricht slecht bewegen, of heeft u daar pijn bij? Manuele therapie biedt de uitkomst. Manuele therapie zorgt voor het verbeteren van de gewrichtsbewegingen in het hele lichaam.

 

Vragen? Bel een van onze vestigingen

 

Manuele therapie bij Fysiopracticum in Hilversum en omgeving

De manueel therapeut informeert in het eerste gesprek naar uw klachten. De therapeut stelt vragen over hoe de klachten zijn ontstaan en wanneer ze toenemen of verminderen. Daarna worden er een aantal metingen verricht en wordt er gekeken hoe u zich beweegt. Op basis van de metingen en het onderzoek wordt vastgesteld waar de oorzaken van uw klachten zitten. Vervolgens kijkt de manueel therapeut samen met u naar een passende techniek voor de behandeling. Zo heeft u meteen duidelijkheid over het gevolg. Tijdens de manuele therapie wordt niet gekraakt. Manuele therapie grijpt direct aan op gewrichten en de effecten zijn vaak snel na de behandeling merkbaar, u ervaart toename in de bewegingsvrijheid en vaak een afname van de pijn.

Bel vandaag nog voor een afspraak

Om ervoor te zorgen dat de kans op terugkeer van uw klachten verminderd, geeft Fysiopracticum in Hilversum naast de manuele therapie, advies op het gebied van houding en beweging. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over manuele therapie bij Fysiopracticum in Hilversum? Neem contact op via 035-6247215 en wij staan u graag te woord. Is alles duidelijk? Dan kunt u zich inschrijven op de website en online een afspraak maken.

Bekijk ook:

Knieklachten Hilversum | Hielspoor Hilversum | Shockwave therapie Hilversum | Polsklachten Hilversum

 

Neem contact met ons op

  • Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op verzenden te drukken gaat u hiermee akkoord.